Redaksjonen

Møt redaksjonen:

Helene Evensen Bakke (ansvarlig redaktør)
Helene Evensen Bakke
Helene har en bachelor i Kultur og Kommunikasjon og er nå i gang med en mastergrad i Medievitenskap på UiO. Hun interesserer seg spesielt for samspillet mellom media, makt, kultur og samfunn. Hun interesserer seg dessuten for hvordan nyhetsaktørene stadig finner nye måter å formidle nyheter på i digitale medier - gjerne på flyktige, visuelle måter.
Caisa Linea Hagfors (assisterende redaktør)
Caisa Linea Hagfors
Assisterende redaktør. Caisa er student i statsvitenskap. Hun har valgt å fordype seg i miljø-og ressurspolitikk, som går hånd i hånd med hennes engasjement for både bærekraftig forvaltning av miljø, og for dyrevelferd og bevaring av biologisk mangfold. Likevel er Caisa vel så glad i å skrive om kultur og samfunn, som politikk og debatt.
Johannes R. Volden (webredaktør)
Johannes Volden
Johannes har en bachelorgrad i sosiologi og samfunnsgeografi fra Durham University, og er for tiden masterstudent ved Senter for utvikling og miljø i Oslo. Han er spesielt interessert i miljø, helse og bioetikk.
Vilde Aanonsen (PR-ansvarlig)
Vilde Aanonsen
Vilde har en bachelorgrad i kommunikasjon med fordypning i samfunnsfag, og er nå på andre semester av hennes master i Medievitenskap.
Ingrid Olive Engesæter (økonomiansvarlig)
Ingrid Olive Engesæter
 Ingrid Olive går bachelor i samfunnsøkonomi, og har en årsenhet i statsvitenskap. Ingrid sine faglige interesser er knyttet til tema som global økonomi, velferd og politisk filosofi.
Fride S. Jensen (hyggeansvarlig)
Fride Selnes Jensen
Fride har fra tidligere en årsenhet i Kunsthistorie og er nå i gang med en bachelorgrad i Kultur og kommunikasjon, begge på UiO. I tillegg til sin rolle som skribent er hun såkalt “hyggeansvarlig” her i redaksjonen.
Elise Hasseltvedt
Elise Hasseltvedt
Elise har en bachelorgrad i medievitenskap fra NTNU, og er nå på sitt andre semester i en mastergrad i journalistikk her på UiO.
Thea Kristin Hansen
Thea Kristin Hansen
Thea har en bachelorgrad i kommunikasjon fra UiA, og holder på med en mastergrad i medievitenskap ved UiO. Hva hun er opptatt av varierer i takt med humør, vær, vind og himmelretning. Iblant henger hun seg opp i q-tips som ikke tåler motstand i ørekløingsprosessen, andre ganger hvordan maktpersoner velger å misforvalte posisjonen sin. Hun har en korrekturfascinasjon som er en plass på autismespekteret verdig, og er trolig avbildet på Språkrådets \"persona non grata\"-liste etter tidvis hyppig epost-mas.
Elias Rasch
Elias Rasch
Elias er student i statsvitenskap, og interesserer seg for film, fjell, bøker og skuespill.
Merete K. Solum
Merete K. Solum
Merete har en bachelorgrad i medievitenskap fra Universitetet i Bergen, og tar nå en master i journalistikk ved Universitetet i Oslo.
Hanna Marie Træen
Hanna Marie Træen
Hanna Marie tar en bachelor i utviklingsstudier ved UiO, med fordypning i statsvitenskap.
Sunniva Mowatt Storm
Sunniva Mowatt Storm
Sunniva studerer Internasjonale studier ved UiO, med fordypelse i statsvitenskap. Hun er derfor svært interessert i internasjonal politikk, men er også glad i matlaging, teater og friluftsliv.
Anna Thylén
Anna Thylén
Anna er i gang med en bachelorgrad i Internasjonale studier ved UiO, der hun fordyper seg i statsvitenskap/historie.
Mathilde Israelsen
Mathilde Israelsen
Mathilde tar en bachelor i internasjonale studier ved UiO.
Eskild Gausemel Berge
Eskild Gausemel Berge
Eskild har en årsenhet i medievitenskap fra UiO, og studerer nå statsvitenskap samme sted.