5 på Blindern: Begynnelse

Håkon Aune (24) Medievitenskap  

Med begynnelse tenker jeg en uforutsigbar framtid. Se for deg et spill med ludo: Fire spillere begynner, men hvem får en god begynnelse og hvem får en dårlig begynnelse? Det er umulig å si før man kaster terningen. 

 

 

Cecile Beauvois (22) British studies 

Jeg tenker på å flytte utenlands hvis jeg tenker på meg selv og hva jeg har gjort. Jeg hadde en god opplevelse med å flytte til Norge for å studere. Jeg flyttet for bare 2-3 måneder siden.  

 

 

Jon Berg (26) Internasjonale studier  

Min umiddelbare assosiasjon til begynnelse er religion der man ofte snakker om en begynnelse. Begynnelse er mest interessant i geologi og hard vitenskap. Man kan jo snakke om jordens begynnelse for eksempel, men også begynnelsen på et studieløp, en treningsøkt eller noe sånt. Motivasjon og mål er vel noe man gjerne må ha i forbindelse med en begynnelse.  

 

Magnus Vilned Opdahl (25) Journalistikk  

Det jeg tenker om begynnelse er kanskje at de ofte kan være vanskelige. Man kan kanskje til og med føle seg litt dum, nettopp fordi ting er nytt og at man ikke forstår. Det kan være at du begynner i ny jobb eller nytt studie for eksempel. Da er det viktig å være tålmodig og gi ting litt tid så vil det meste ordne seg. 

 

 

Marta Krawczynska (24) American studies   

Det er jo et veldig bredt begrep. Jeg tenker på noe som har stoppet og så noe nytt som starter. Det er en prosess for endring. Det kan både være i positiv og negativ forstand. 

 

 

About Helene Evensen Bakke

Helene har en bachelor i Kultur og Kommunikasjon og er nå i gang med en mastergrad i Medievitenskap på UiO. Hun interesserer seg spesielt for samspillet mellom media, makt, kultur og samfunn. Hun interesserer seg dessuten for hvordan nyhetsaktørene stadig finner nye måter å formidle nyheter på i digitale medier - gjerne på flyktige, visuelle måter.
Bookmark the permalink.