Ydmykende hinking i bedreviternes høyborg

Fredag 5. april avsluttet Samfunnsviter’n semesterets beste konkurranse i forbindelse med lansering av vår nye nettside (for deg som enda ikke har fått det med deg: samfunnsvitern.com, ikke .no!). Her var det lagt ut en quiz med 3, tre banale spørsmål. Kunne du svare på disse samt like Samfunnsviter’n på facebook var du med i trekningen av tidenes premier. I tillegg måtte du møte opp på U1 denne fredagen hvor de heldige vinnere skulle bli utnevnt. Oddsen for å vinne enten en iPad, en iPod eller en flaske deilig rødvin har aldri vært større. For selv om mange hadde tatt quizen og ca 100 nye hadde ”liket” facebook-siden vår var oppmøtet denne lykkens dag noe skrantent. Likevel – gøy var det!

Opp av hatten trakk vår o’ store redaktør fem heldige navn (takk til Hans Majestet Den Høyreste Struts for hattelån.). Men fortsatt hadde redaksjonen nok et pittelite forbehold. Å vinne en iPad til en verdi av 4000 kroner uten å gå gjennom noen ydmykende, fysiske utfordringer først, går jo bare ikke an. Redaksjonen var innom et par-tre leker (ikke-trå-på-gulvet, hinderløype, førstemann opp trappene til lesesalen, fekting med aviser stående på en fot på barkrakker og lignende) før valget falt på den klassiske stolleken. Mikkel Myhre Walbækken, Siam Florelius, Stian Deniz Eris, Nicolai Ellingsen og Stine Molteberg måtte opp på scenen hvor fire stoler sto klare. Pio Rasch-Halvorsen fikk æren av å være DJ (evt trykke på play og pause). Rundt stolene det bar, men til ære for og med medlidenhet til redaktøren som på et (ikke-klønete vis) brakk foten på glattisen tidligere i vår måtte det skje hinkende på en fot.

Mikkel var den første som falt, men med et smil om munnen under sin røde lugg kunne han tre av scenen med en flaske vin i hånda. Nummer to ut av gamet var Siam. Men også han med et smil om munnen, under en mørk bart i dette tilfellet, kunne også forlate scenen med en flaske i hånden. Stian røk deretter, men etter å ha holdt ut til nå ble premien oppgradert til en av våre iPods. Smilet var om mulig, enda litt bredere. Nå var det kun to igjen på scenen. Stine og Nicolai. Den fysiske utfordringen begynte nå å bli hard. Så hard at det faktisk ble umulig å avgjøre det hele hinkende rundt den gjenværende stolen. Altså måtte vi gå over til nok en klassiker. Nei, ikke russisk rullett, men stein-saks-papir. Spenningen var til å dø av. Men i riktig hundreårsjubileum for kvinners stemmerettigheter-ånd var det til slutt STINE som gikk av med førstepremien – iPaden. En litt lunken, men tappert smilende Nicolai måtte ”nøye seg” med en liten spygrønn iPod Shuffle.

Vi gratulerer alle heldige vinnere og takker for flott deltakelse i konkurransen! Til alle dere andre; fortsett å like facebooksiden vår og følg med på samfunnsviteren.com (ikke .no). Her legges flere og flere rykende gode studentartikler ut. Og vil du være skaperen av en av dem er det bare å ta kontakt med oss.

 

Bookmark the permalink.